Aftonbladet och ilsket rött läppstift.

Telefonen ringer glatt för femtioelfte gången, både jag å Lise står med kunder så ingen kan svara å vi står med kunder så ingen kan svara å vi står med blad å stjälkar upp till knäskålarna...det är mer att göra än vad vi räknat med, jag försöker viska till Lise att vi sopar strax så vi inte halkar å bryter både ben å armar. Hur skulle de se ut lixom när vi har både vernissage å reportage i Aftonbladet på lördag. Två blonda blomstertanter gipsade kors å tvärs som hoppar på rosa blommiga kryckor å med snea tofsar med risigt hår för att man inte får duscha med gips...nä bättre att sopa så vi slipper se oss så.

Nu börjar även min privata mobil att ringa x antal gånger. Tänker snabbt att herregud tänk om det hänt aporna något (för er som inte känner mig privat så har jag 3 helt underbara ljuvliga tonårspojkar...13, 14 å 52 år).

Ja, det är Linda, svarar jag i telefonen. Häääj det är Rebeca på BulldogMedia - Stort Stort Grattis till ett fantastiskt reportage i MITTUPPSLAGET idag!!! (7/10). Jag blir helt tyst, det blir så tyst så klockorna stannar, så tyst så man kan höra hur ett blomblad faller till marken - a ni hajjar - så tyst. Jag får fram ett -Nu har du nog ringt fel, mitt reportage kommer ut på lördag säger jag. Rebeca skrattar å säger du e rolig du Linda, jag sitter med tidningen framför mig. Helt outstanding, å MITTUPPSLAGET de är bästa platsen...vi pratas vid en stund å efteråt tar det inte många minuter förens jag sitter med mittuppslaget i mitt knä. Där e jag...Jag å mina finskor. Jag älskar mina lila sammetsskor som inte är omklackade. Härlig go känsla, lilla jag i stora tidningen som sälj i runda slängar till...till sjukt många. Å tänk sen hur många som läser på nätet. Typs supermånga.

Nu trillar poletten ner, det var därför det var så mycket att göra en regnig onsdag. Tack!!!

Skrattar gott för mig själv, tänk så lätt det är att blanda ihop dagar. Lite rätt hade jag ju ändå, vi kallar ju onsdag för lillelördag. Vem kom på det uttrycket egentligen?

Igår kväll när jag skulle borsta tänderna trodde jag att jag skulle skalla spegeln av rädsla! Jag har ju fått för mig att jag ska försöka börja sminka mig. Där står jag som en clown med illrött läppstift lite lätt utsmetad å lite lätt på tänderna. Inte alla tänderna, mest framtänderna.

Tackålov att jag testade hemma först. Jag kommer fortsätta med endast läppglans.

L.