Våra olika arrangemang

Vi skapar ditt perfekta arrangemang oavsett tillfälle eller mottagare. Kontakta oss eller kom in i butiken så hjälper vi dig!
För större blomsterarrangemang vill vi gärna att du kontaktar oss i god tid så att vi kan förbereda med det bästa från våra leverantörer.

Bröllop

En brudbukett kan vara lika personlig som bruden själv. Vi skapar både små och större böljande buketter med de vackraste blommorna för säsongen. 

Begravning

Låt blommorna viska ett sista farväl.  En krans, ett hjärta, ett kors eller en bukett är några exempel på begravningsdekorationer. Tillsammans med blommorna kan man ha ett band eller ett kort med en hälsning.

Speciella tillfällen

 Jämna och ojämna födelsedagar, dop, studentfirande, kärleksförklaring eller varför inte  en härlig bukett till dig själv!  


Prenumeration

Vi levererar varierande buketter med säsongens vackraste blommor till både företag och privatperson. Köp med dig en veckobukett när du lämnar kontoret, eller önskar du få din bukett hem till dörren - vi levererar inom stor-Göteborg. Kontakta oss så berättar vi mer om hur det fungerar.

Företag

Vi inreder ditt kontor med allt från en bukett i receptionen till gröna friska oaser och diverse blomsterarrangemang i lokalen. 


Blomsterbud

Vi ordnar floristbud inom Göteborg två gånger per dag och budet lämnar vår butik tidig morgon och tidig eftermiddag. Gränser: Angeredsbron, Gunnareds kyrka, Partille, Mölnlycke, Lindome, Billdal och Hisingen. Se zonkarta